SE*Myrtassen’s Aura
BSH f (svartsköldpadd)
Född 2017-04-04

Far: Nima’s Dodge Viper BSH d33
Mor: CH S*Special Cat’s Hjördis BSH a
Aura sparade jag i från min första kull hos Myrtassen’s Hon har fått fyra kullar (17 bebisar) och har varit en fantastisk mamma, men nu ska hon få gå i pension.

Aura är en liten smidig tjej på drygt 3kg. Hon är väldigt lekfull och social och vill gärna vara med där det händer något. Hon är lätt i all hantering, som bla kloklippning och borstning. Har inga rinnande ögon och en mycket lättskött kort päls och fäller inte särskilt mycket. Kommer gärna upp i knät och vill bli klappad och sover i sängen om hon får, gillar däremot inte att bli buren men det är inga problem att göra det.

Aura söker ett hem där hon får vara ensam prinsessa, fast gärna med en snäll hundkompis stor som liten. Hon är uppvuxen med en stor Schäferhund som hon älskar. Hon är ganska orädd av sig bara hon får titta vad det är en stund först, sen är det full fart. Barnfamilj med lite större barn är inga problem. Hon skulle säkert bli överlycklig om hon även får flytta till ett ställe på landet utan bilar där hon även kan få gå ut lite sen när hon har landat i nya hemmet. 

Hon kommer kastreras i början på maj och är redo att flytta i början på juni och kommer vara vaccinerad och veterinärbesiktigad innan flytt!

Jag kommer vara väldigt noga med att hon får det rätta hemmet, så känner ni att det är hos just er, så skicka ett mail och berätta vilket hem ni kan erbjuda henne så pratar vi vidare!

Camilla Vannemyr
Myrtassen’s  Finns i Karlstad
Borttages:2021-06-02


SE*Tylökatten Tonja
BSHns11 (svart silvertipped)
Född:  2014-08-11
Sire:  GIC Romarin vum Rousegaard*CH
Dam:  IC SnowRay Neferkitty (RU)

 Tonja är kastrerad och bor i Linköping.  Av familjeskäl behöver hon flytta till ett nytt lugnt hem utan andra katter.  Kontakta mig för ytterligare upplysningar och förmedling till Tonjas nuvarande ägare!

Ingrid Arklund 
0702-69 9876

Borttages 2021-06-18

 
 

 

 


Även vuxna Britter kan ibland behöva nya hem. Här kan du som medlem i Brittringen annonsera gratis.
Skicka ett e-mail eller ett brev till

redaktor@brittringen.se
Kerstin Aggett
Marstavägen 10 H
148 60 STORA VIKA
08-464 76 01

Skriv kattens namn, kön, om den är kastrat, födelsedatum, föräldrar, ditt namn, e-mailadress och telefonnummer. Annonsen tas bort, om inget meddelas, efter ca 12 veckor.


Brittringen.se © 2003-2019